LIVERPOOL, ENGLAND - FEBRUARY 19: Mario Balotelli of Liverpool looks on during the UEFA Europa League Round of 32 match between Liverpool FC and Besiktas JK at Anfield on February 19, 2015 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

FC Sions præsident fortæller til et schweizisk medie, at man ligger i forhandlinger med Liverpool om en mulig lejeaftale for Mario Balotelli.

Den 26-årige italiener skal forsøge at finde sig en ny klub i dette transfervindue, eftersom han på ingen måde har en fremtid hos Liverpool med Jürgen Klopp som manager, hvor spillestilen kræver, at alle arbejder stenhårdt. Mario Balotelli træner derfor heller ikke i øjeblikket med resten af truppen.

Det er dog på ingen måde øverste hylde, som Mario Balotelli kan vælge fra i øjeblikket ovenpå to dårlige sæsoner med meget få mål, og nu er det en klub som FC Sion, der er på tale for angriberen.

– Jeg kan bekræfte, at vi er i dialog omkring et muligt lejemål af Balotelli. Vi er godt på vej, men jeg kan ikke sige endnu, om transferen vil gå igennem eller ej, siger Sions præsident, Christian Constantin, til Ticinonews.

FC Sion ligger i øjeblikket sidst i den bedste schweiziske liga, og Mario Balotelli ville få en noget anden fodboldtilværelse, end han før har været vant til, hvis dette skifte går igennem.

Tidligere i dag skrev Gazzetta dello Sport, at Mino Raiola, som er Balotellis agent, forsøger at bruge sit gode forhold til Manchester United til at overbevise dem om at købe Mario Balotelli. Det er dog et meget usandsynligt rygte, fordi Manchester United ikke ligefrem har brug for en angriber i øjeblikket, der ovenikøbt har for vane at skabe problemer i en fodboldtrup.