Af Anders Lang Jensen

Den franske offensivspiller Anthony Martial tiltrak sig stor opmærksomhed, da han i 2015 skiftede Monaco ud med selveste Manchester United. Dengang var der dog også interesse andetsteds fra. Det kan have en afgørende rolle, når vi rammer det berygtede sommertransfervindue.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

London-klubben Tottenham er klar til at hente Martial og give ham en ny chance i en ny klub. Tilbage i 2015 var Christian Eriksens klub lune på den hurtige franskmand, men tabte kampen om Martial til holdet på Old Trafford. Nu kan Pochettino og co. dog tilbyde Martial en udvej væk fra Mourinho, skriver Daily Mirror.

Den 21-årige kantspiller startede inde i sidste kamp mod Watford, og imponerede med en scoring til følge, i en kamp der endte 2-0 til the red devils, og samtidig var Martials første kamp fra start i en måned.

Antoine Griezmann ønskes til United af Mourinho, og derfor vil klubben sælge ud af offensivspillerne for at skabe plads. Tottenham jagter samtidig en angriber med fart i støvlerne, og en anden type end den skuffende Vincent Jannsen.