De fleste ved hvem han er. De fleste husker ham for det gode præstationer for Frankrigs landshold under EM 2015. Sæsonen efter blev han faktisk Uniteds topscorer. Det kan man ikke kalde ham mere. 

AF KRISTIAN PARIS

For nu er det nemlig kommet frem, at Anthony Martials fætter har bekræftet, hvorhen franskmanden skifter denne sommer. Det sker via fætteres Twitter profil, og klubben, der vil have angriberen er Inter Milan fra italienske Serie A .

The Independent fastslog i onsdags, at Inter har lagt en forespørgsel på spilleren, der indeholder en byttehandel. Ivan Perisic fra Inter skal nemlig ryge den anden vej – en spiller United har været interesseret i hele sommeren.

Italienerne afviser i skrivende stunde at sælge spilleren til Uniteds bud på 450 millioner kroner – medmindre de altså sender Martial den anden vej.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Selvom United lige nu ikke vil sælge Martial er det alligevel Inters foretrukne offensive forstærkning denne sommer.

Nu har Martials fætter dog spået ekstra ilt til bålet om et muligt forestående skifte for franskmanden. “Jeg kan slå fast, at Inter er interesseret i Athony. Lige er hans hoved dog i Manchester og han er optaget og fokuseret på at forbederede sig godt forud for næste sæson. ” 

 

Selvom Martial har haft problemer med at få spilletid på det seneste er angriberen altså kun 21 år og han har masser af potentiale i benene stadigvæk.

Desuden har der været rygter om at den tidligere Monaco angriber skulle sendes på leje i næste sæson for igen at få førsteholdsfodbold for på den måde at udvikle sig yderligere.

Modsat kan United hente Perisic uden at sælge Martial. Inter har nemlig tidligere på sommeren vist interesse i United backen Matteo Darmian, der for to år siden kom til de røde djævle fra Torino i Serie A.