Barcelonas Javier Mascherano slår fast, at han mener, at Lionel Messi er større end den klub, de begge spiller i, FC Barcelona. 

Af Kristian Paris

Javier Mascheranos, 32, udtalelser modsiger den generelle holdning om, at ingen spiller er større end klubben. Kun Messi, mener Mascherano.

Messi har vundet 28 titler siden hans debut i 2005, og det gør ham til en levende legende på Camp Nou og i fodboldens historie.

I et interview med Barcelonas officielle magasin, sagde Mascherano; “Messi er er uundværlig, mens vi andre kan undværes.”
“Leo er en unik spiller. Vi taler om den bedste spiller i historien, i denne klub og i denne sport.” 
, sluttede han.

Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images

“Vigtige spillere og folk bag klubben har forladt os de seneste år. Nogle vil forblive i klubbens historie, men holdet vil stadig kunne fungere. Det vil stadig vinde.”
“Nej, klubben er vigtigere end enhver manager, enhver spiller… bortset fra Leo. Det er realiteten og vi bliver nødt til at acceptere den.”
“Jeg kan ikke snakke for Leo, men min personlige mening er, at forholdet mellem klubben Barcelona og Messi har været fyldt med en masse succes, og eventyret er ikke slut endnu.” , forklarer Mascherano.

“Jeg kan ikke se Messi spille for nogen anden klub i verden. Han hører hjemme i Barcelona. Det er hans hjem…” 

Messi har yderligere scoret 329 mål i 367 kampe for den catalonske storklub. Han er desuden Argentinas all-time topscorer med 57 mål.

Messi var en del af det Barcelona mandskab, der blev ydmyget i 4-0 nederlaget i den første ottendedelsfinale-kamp i dette års Champions League.