Manchester Uniteds franske midtbanestjerne Paul Pogba er et varmt emne i spanske Real Madrid denne sommer. Cheftræner i den spanske hovedstad Zinedine Zidane pønser på at hente landsmanden hos engelske Manchester United.

Paul Pogba Manchester United

 

Men en sådan handel bliver mildest talt ikke en let opgave. Franske Paul Pogba blev klubbens dyreste indkøb til dato, efter han i 2016 skiftede tilbage til Manchester United fra italienske Juventus.

Men den karismatiske midtbanestjerne har i de fleste kampe for Manchester United siden da skuffet de mange fans, og et skifte til mægtige Real Madrid skulle være i franskmandens egen interesse. Og spanierne skulle også være villige til at gå mere end langt for at sikre en transfer.

Gareth Bale falder

Real Madrid arbejder på en massiv transfersommer, hvorfor klubben i Madrid håber på at hente deres ønskespiller til midtbanen Paul Pogba uden at skulle betale Manchester United i ren og skær millioner. Derfor overvejer man i sydens sol for tiden en overvældende byttehandel.

Ifølge den britiske avis Sunday Times vil spanske Real Madrid sende hele tre spillere den anden vej for derimod at sikre sig Paul Pogba som ny spiller i folden. Det skulle angiveligt dreje sig om de tre profiler Gareth Bale, Keylor Navas og James Rodriguez.

På den måde kan også Manchester United bygge videre på deres projekt i den kommende sæson ved at få hele 3 nye spillere ind i truppen. Skal englænderne acceptere en sådan aftale med Real Madrid og komme af med Paul Pogba og sikre sig hele tre nye navne i stedet?