Juan Mata fortæller at Manchester United, ikke længere kan beskylde “uheldet” for deres manglende sejre. Mata mener det er deres egen skyld, og at de ikke får afsluttet chancerne rigtig.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Juan Mata, var i pointdelingen mod West Ham anfører. Juan Mata går du frem i pressen, og fortæller at United ikke længere, kan sige at de er uheldige, når at de ikke vinder.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Manchester United-træneren José Mourinho har for nyligt sagt, at United er Premier Leagues uheldigste hold, men der er Mata som sagt ikke helt enig.

Juan Mata udtaler følgende til BBC Sport:

“Efter kampen føler man sig ærgelig, og hjælpeløs. Du føler at du spiller bedre end modstanderen, og du har haft mange flere store chancer, men målmanden redder alt du affyrer.

Vi kan ikke kun brokke os, og det uheld der så må være. Vi ved at vi skal ramme målet mange gange, for at scorer mål. Vi gør det, som egentlig er det sværeste, nemlig og skabe chancerne. Nu skal vi bare til at scorer på dem, fordi på dette niveau bliver man straffet, hvis man ikke scorer på sine chancer.”

Juan Mata har virkelig påtaget sig rollen som United-kaptajn, i kampen mod West Ham i Premier League. Får Juan Mata mon lov, til at beholde anførerbindet, i næste Manchester United-kamp?

Læs også: Pochettino: Derfor smed jeg stjerne af holdet