Inter-spillerne varmer op før en kamp i Abu Dhabi i 2010. [Getty Images]

Inter-spillerne varmer op før en kamp i Abu Dhabi i 2010. [Getty Images]

Marco Materazzi mener at det er Rafael Benitez’ dårlige forhold med sine nøglespillere, så som Cristiano Ronaldo, der har kostet ham jobbet.

Marco Materazzi udtaler, at Real Madrids beslutning om at fyre Rafael Benitez, ikke kommer som en overraskelse for ham, da han mener, at hans tidligere træner altid laver de samme fejl.

Den spanske træner blev fyret i går, mandag, blot otte måned efter ansættelsen som Carlo Ancelottis efterfølger.

Den tidligere italienske landsholdsspiller, Materazzi, har haft et anstrengt forhold til Benitez siden deres tid sammen i Inter i 2010, og han tror, at den 55-årige træners mandskabsbehandling, som har kostet ham jobbet en gang til på Santiago Bernabeu.

”Jeg havde allerede forudset Benitez’ afgang. Min forudsigelse ramte kun forkert med et par dage.”, fortalte Materazzi det italienske sportsmagasin La Gazzetta dello Sport.

”Du kan være den bedste i verden, men du kommer ikke langt, hvis du ikke har den rette forbindelse med dine spillere. Du kan ikke blive en succes, hvis du ikke kan hænge sammen med dine nøglespillere. Madrid er en vanskelig klub, og det er ikke altid nok at have præsidentens opbakning.”

”Benitez vil aldrig ændre sig. Han skaber altid de samme problemer. I stedet for at skabe et godt forhold til Cristiano Ronaldo, forsøgte han at være tæt med Gareth Bale.”

”Det er den samme historie overalt. På hans første dag i Inter talte han med Javier Zanetti, Esteban Cambiasso og Ivan Cordoba, mens han totalt ignorerede Christian Chivu.”

Madrid udpegede Zinedine Zidane som træner. Zidane har hidtil været træner for klubbens reservehold, Castilla, som ligger i Segunda B.

Materazzi føler, at Zidane var det logiske valg, som erstatning for Benitez:

“Madrid skulle enten bringe Zidane eller Ancelotti ind som træner. Der var ingen anden udvej. Men det vil ikke blive nemt for Zidane. Jeg ønsker ham dog al held og lykke.” sluttede Zidane.