Den franske fodboldspiller Blaise Matuidi har taget en pause fra al EM og er eftersigende rejst til England for at få sin fremtid på plads. Han skulle ifølge flere kilder diskutere en kontrakt med Manchester United. 

Af David Paris 

Det engelske medie Goal.com erfarer, at den franske landholdsspiller Blaise Matuidi rejste til England i mandags for at diskutere sin fremtid med den engelske Premier League-klub Manchester United. At det rent faktisk er The Red Devils som han forhandler med er ikke bekræftet og er derfor kun gætterier.

Den 29-årige centrale midtbanespiller, der til daglig gør sig i Ligue 1 for Paris Saint-Germain har taget en pause fra EM, som han deltager i lige nu, hvor Frankrig er nået til semifinalen, som spilles torsdag mod Tyskland.

Den tidligere Saint Etienne- og Troyes-spiller har samme agent som Zlatan Ibrahimovic, der netop er skiftet til Jose Mourinhos Manchester United. Agenten hedder Mino Raiola og er angiveligt kendt for at være ivrig efter at få transfers på plads og dermed score flere penge til sig selv.

Matuidi forventes at komme tilbage til landstræner Didier Deschamps’ EM-lejr senest onsdag kl 16.00. Som sagt går det altså løs klokken 21.00 torsdag aften mod verdensmestrene fra Tyskland.

Matuidi er ikke kendt for at lave mange mål og assists og det er da heller ikke hans stærke side – det er bolderobringer og beskyttelse af forsvaret derimod og det er netop det, som har givet ham en fast plads på Ligue 1-vinderne PSGs mandskab. Dog kæmper han lidt med spilletiden på det franske landshold og det er kun blevet til 23 landskampe siden debuten i 2010 mod Bosnien-Hercegovina.