Af David Paris 

Ifølge det engelske medie The Telegraph, skulle Tottenhams argentinske træner angiveligt have sagt, at hvis lige nu blev tilbudt at kunne ende på fjerdepladsen, når Premier League til sommer er slut, så ville han ikke sige ja tak. Han er med andre ord, ikke tilfreds med en fjerdeplads for sit mandskab.

Lige nu er Tottenham nummer syv i Englands bedste fodboldrække og de fleste ville derfor sige, at en fjerdeplads ville  være på sin plads, når man lå nummer syv ved juletid. Spurs, som klubben også kaldes, er dog kun tre point efter Liverpool, der ligger på den omtalte fjerdeplads.

Pochettino er en hård nyser. Han accepterer simpelthen bare ikke en fjerdeplads med Tottenham, selvom de i skrivende stund ligger nummer syv. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

I de følgende kampe har London-mandskabet, med danske Christian Eriksen på lønningslisten, modstandere som Southampton, Swansea City og West Ham United. Først står den dog på rækkens nuværende sjetteplads, Burnley, på søndag.

Da han af reporterne blev spurgt om han ville være tilfreds med en fjerdeplads, når sidste kamp i Premier League, er færdigspillet, svarede han: “Nej. Vil jeg slutte højere end det? Ja selvfølgelig vil jeg. Jeg er en selvsikker person og kan godt lide at tage chancer.”

“Jeg føler mig som en vinder. Nogle gange taberne vinderne også og det vinderne bliver bedre af. Jeg har brug for at tabe for at føle, at der er noget, der kan forbedres. Men jeg accepterer ikke noget før det er virkeligt. Aldrig. Vil nok rejse os for 4-1-nederlaget med Manchester City i weekenden. Det er jeg sikker på. Reaktionen kommer til at blive god i den næste kamp. Sådan er det og sådan skal det også være. Ambitionen er at gøre det bedre end i sidste weekend og det kommer vi til at arbejde på i fremtiden.”