Paris Saint-Germain stjernen Kylian Mbappe har insisteret på, at han ikke på nuværende tidspunkt i karrieren overvejer at komme videre. 

Men han fortæller, at han situation meget vel kan ændres i slutningen af en nuværende sæson.

Den 20-årige franskmand har etableret sig selv som en af verdens største talenter. Han blev nummer fire til Ballon d’Or udrækkelsen omkring jul. Derudover står han allerede noteret for 18 mål i 22 kampe i ligaen i denne sæson.

På det seneste er han blevet kædet en del sammen med kongeklubben Real Madrid. Mbappe lavede senest et hattrick mod bundproppen Guingamp, da hovedstadsklubben formåede at tvære konkurrenterne ud med hele 9-0.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Efter nogle sæsoner i Frankrig og nu i den fransk hovedstad, udløber målkongens kontrakt med PSG allerede i 2021. Det betyder, at han måske i nær fremtid kan skifte væk fra PSG relativt billigt.

Til det har han selv udtalt følgende: ” Jeg har det rigtig godt her. Man ved aldrig med fremtiden. Jeg er sikker på, at bliver i klubben det her år. Men efterfølgende må vi se, hvad der sker. ” slog 20-årige Mbappe fast.

Om den rekordstore sejr sagde han følgende: ” Vi spillede en god kamp. Vi vandt ud fra beslutsomhed og afgjorthed. At vi  har trænet godt sammen på det seneste har helt sikkert været en faktor. ”

“Jeg er bekymret over Marco Verattis skade. Han er virkelig vigtig for holdet og han spiller en stor rolle i truppen. Jeg håber han er tilbage hurtigst muligt.” forklarede Mbappe til avisen.

Angriberens største beundrere er Real Madrid. De ligger lige nu og kæmper om La Liga titlen. Dog er de hele syv point efter FC Barcelona, der fører den bedste spanske række.