Der er kommet nye informationer i forbindelse med angriber Kylian Mbappes skifte fra Monaco i sommers. Han spiller i skrivende stund for Paris Saint-Germain, men wonderkiddet kunne sagtens have trukket en Real Madrid eller Chelsea-trøje overhovedet i stedet for. 

Af David Paris 

Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappe har netop afsløret, til det engelske medie Goal.com, at han var i kontakt med repræsentanter for Real Madrid inden hans skifte til den franske hovedstad. Det skriver Goal.com.

I sidste sæson var kun 19-årige Mbappe Europas helt store stjerne. Han lavede hattrick i Champions League og var en af de væsentligste årsager til, at Monaco blev franske mestre med flest point i Serie A. Han scorede svimlende 27 mål i alle turneringer i 2016-17-sæsonen og alle storklubber i Europa ville have fingre i wonderkiddet, som flere anerkendte aviser var begyndt at kalde ham.

Mbappe var en eftertragtet herre i Monaco. Nu spiller han sammen med spillere som Edison Cavani og Neymar, hvor han indtil videre har scoret 12 mål i alle turneringer. (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det endte dog med at være olierige Paris Saint-Germain, eller bare PSG, der løb med den franske angribers underskrift, men ifølge nye kilder kunne han have endt helt andre steder.

Han siger selv: “Det er sandt, at jeg talte til Real Madrid. Jeg var i kontakt med den spanske hovedstadsklub, men det er nu i fortiden og har intet at gøre med min tilværelse i Paris. Den er jeg glad for, så Real Madrid-snakken er ligegyldig.”

Sæsonen i år har ikke været helt den samme for Mbappe, der indtil videre kun har scoret 12 mål i alle turneringer. PSG ligger dog komfortabelt nummer 1 i Ligue 1 med hele 9 point ned til nummer to. Derudover er klubben videre fra Champions League-gruppespillet som nummer 1, hvor det blandt andet er blevet til en sejr over storholdet Bayern München fra Bundesligaen.