Mbappe var en af Arsenals topprioriteter denne sommer, men den unge franskmand valgte at sige nej til Arsenal for at skifte til Paris Saint-Germain.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Mbappe bekræfter dog, at han var i kontakt med Arsene Wenger over et skifte til Arsenal.

Men den unge angriber, der hjalp Monaco til Ligue 1-titlen i sidste sæson, sagde at et skifte til Arsenal ikke rigtig var på tale, da han helst ville blive i Frankring og derfor var et skifte til PSG en ideel løsning.

“Jeg mødtes med Arsene Wenger, som er en stor træner. Han har et godt ry i Frankrig. Han er velrespekteret og ved, hvordan man udvikler unge spillere. Det var en reel mulighed for mig, men PSG var førsteprioriteten”, siger Kylian Mbappe ifølge The Telegraph.

“Det er som at komme hjem. Jeg kom på dette stadion (Parc de Princes, red.) som barn og så kampe. Jeg var fodbold-fan – en knægt som elskede fodbold. Og når man er barn i Paris, er der kun to stadioner – Stade de Frances eller Parc de Princes – og det er det, der gør Paris så specielt”

“Der er kun én klub i Paris, så alle Paris-børn følger Paris Saint Germain. Hvis et barn har penge på lommen, kommer han til kampe her”, siger Kylian Mbappe.

Mbappe har dog lidt erfaring med engelsk fodbold, da han tidligere i sin karriere var til prøvetræning i Chelsea, længe før han blev professionel, dengang mødte han spillere som Didier Drogba og Florent Malouda.

“Det var en fantastisk oplevelse. Chelsea var den første store klub jeg besøgte. Så det var en stor opdagelse for mig. Jeg kom fra en amatør klub, så det var en helt anden verden.”