AS Monaco-stjernen, Kylian Mbappé, er meget tæt på et skifte til Real Madrid.

Joy of Bernardo Silva with Kylian Mbappe and Radamel Falcao and Thomas Lemar of Monaco during the Ligue 1 match between AS Monaco and SC Bastia at Louis II Stadium on December 3, 2016 in Monaco, Monaco. (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport ) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Et af de lysende talenter på det europæiske kontinent i øjeblikket må siges at spille i den franske klub, AS Monaco. Hans navn er Kylian Mbappé.

Den kun 18-angriber har allerede imponeret ved at have optrådt i 53 ligakampe for AS Monaco med 25 mål til følge. Desuden har angriberen i denne sæson scoret fem mål i otte Champions League-kampe.

Der er derfor ingen tvivl om, at Kylian Mbappé er jagtet af de fleste europæiske storklubber lige for tiden. Angriberen kan angiveligt vælge og vrage mellem alle klubber i verden.

Ifølge den spanske avis, Marca, så har franskmanden altså allerede besluttet sig for, hvor han vil hen som det næste skridt i en forhåbentligt lysende karriere.

Avisen skriver således, at Kylian Mbappé har truffet sit valgt. Han vil til Real Madrid og ifølge avisen skulle et stort skifte være på trapperne i den kommende transfersæson.

I den spanske hovedstad får Kylian Mbappé lov til at spille under landsmanden Zinedine Zidane, og det skulle angiveligt være en af hovedårsagerne til, hvorfor AS Monaco-angriberen er fast besluttet på et skifte hertil.

Den potentielle pris for Kylian Mbappé skulle angiveligt være lige i overkanten af 750 millioner danske kroner.