Kylian Mbappe er en det hotteste navne i fodbold medierne i øjeblikket. Den unge teenager imponerede alt og alle, da han i sidste sommer hjalp Monaco  med at vinde Ligue 1 og nå til semifinalen i Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu står det unge wonderkids mor frem, Fayza Lamari, og hun hævder angiveligt, at den unge spiller vil væk fra Monaco forud for næste sæson. Moderen hævder angiveligt, at franskmanden har udset sig kongeklubben Real Madrid i spanske La Liga som sin næste arbejdsgiver.

For bare et år siden på dette tidspunkt var Mbappes navn ukendt for de fleste, og ingen kunne dengang have forudset den kun 18-årige spillers vanvittig forvandling til fransk superstjerne. Efter han scorede 26 mål for Monaco sidste sæsoner er alverdens store klubber nu ude efter teenageren.

 

FBL-FRIENDLY-FRA-ENG

Og nu, ifølge France Football, er Mbappes mor gået offentligt ud og fortalt, hvor hun helst ser sin søn næste sæson – og hvad der i følge hende er bedst for ham. Og det er altså de nuværende La Liga mestre Real Madrid.

Hun håber og tror også på, at repræsentanter fra hovedstadsklubben vil prøve at overbevise hendes søn om et skifte til den spanske hovedstad. Deriblandt manager Zinedine Zidane og præsident Florentino Perez.

Men andre medier hævder nemlig, at det er mere sandsynligt, at spilleren bliver i Monaco og Ligue 1 i næste sæson også. Men altså, alt kan se mellem nu og 31. august, når transfervinduet slutter.

Mbappe gik faktisk også selv ud i sidste uge for at definitivt slå fast, at han heller ikke ved, hvor han spiller i næste sæson, og at hans fremtid er usikker. Han har i hvert fald god tid til at træffe en beslutning.