AF EMIL PLOVGAARD

Tottenham jagter i denne sæson en placering i top-4, og hvis ambitionerne skal indfries, er det nødvendigt med forstærkninger. Mediet FourFourTwo har udvalgt spillere, som kan gøre en afgørende forskel for Spurs, og danske Kasper Dolberg er med på listen.

Her kan du se listen:

Ryan Sessegnon (Fulham)

(Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Sessegnon er blevet kædet sammen med Tottenham og andre klubber i Premier League i de seneste 18 måneder, men dette kunne meget vel blive vinduet, hvor teenageren får nyt græs under støvlerne. Ryan Sessegnon er blot 17 år, men hvis du synes hans efternavn lyder bekendt, er det fordi han er fætter til West Bromwichs midtbanespiller Stephane Sessegnon. Venstrebacken har allerede spillet 58 kampe for Fulham, hvoraf de 46 har været fra start.

Det dårlige forhold mellem Maurichio Pochettino og Danny Rose kan føre til en afgang for sidstnævnnte, og her er det meget bekvemt med en erstatning i form af Ryan Sessegnon, der er klar til at tage skridtet op.

Max Meyer (Schalke)

En af de mest talentfulde ungdomsspillere i Tyskland ser ud til at forlade Schalke i dette år. Hans kontrakt udløber således i slutningen af juni måned. De Kongeblå har dermed en sidste chance for at få noget som helst for deres unge guldfrø i løbet af denne måned.

Bedømt ud fra Meyers præstationer indtil videre i denne sæson, bør der være mange klubber, som ville være interesserede i at få den unge tysker på deres holdkort.

Kasper Dolberg (Ajax)

https://www.youtube.com/watch?v=TL3kuYsL1o8

Den eneste ulempe ved at have en så god angriber som Harry Kane er, at det er svært at finde en nogenlunde erstatning. Fernando Llorente blev hentet til klubben sidste sommer, men har endnu ikke formået at tilføje noget til Tottenham-holdet på trods af målet mod Swansea for nylig.

Spurs har allerede været på indkøbstur i Holland for en backup til Kane, da man hentede den tidligere AZ-angriber, Vincent Janssen, som kun har formået at score to mål i 25 Premier League-optrædener i sidste sæson.

Et scoringssnit danske Kasper Dolberg meget vel kan forbedre. Den 20-årige landsholdsspiller har stadig masser af udviklingspotentiale, og hans rolle som komplet angriber vil tillade Pochettino at hvile Kane noget oftere.