Arsenal-stjernen Alexis Sanchez rygtes fortsat mod Manchester United, og det tyder på der blot mangler en enkelt ting for at handlen går igennem. Det omhandler Henrikh Mkhitaryan.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Telegraph skriver at Manchester United har sikret sig Arsenal-stjernen Alexis Sanchez. Den chilenske Arsenal-stjerne har derfor valgt Manchester United over Manchester City i sidste ende.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Alexis Sanchez underskriver ifølge The Telegraph en kontrakt med Manchester United, som har en varighed på fire og et halvt år. Det forventes ifølge mediet at Alexis Sanchez også er blevet lovet, en stor rolle hos Manchester United.

Sanchez bliver ifølge Telegraph ydertst velbetalt, og han får tilbudt en stor løn. Det meldes at Alexis Sanchez vil få en løn på omkring 118.000.000 kroner.

Telegraph skriver samtidig at Alexis Sanchez skulle have interesse, i at prøve at spille under José Mourinho. Det meldes samtidig at skiftet formentlig først bliver en realitet, hvis det er at Manchester United får solgt en anden spiller.

Det er den armenske landsholdsspiller Henrikh Mkhitaryan som José Mourinho ikke ønsker, at bruge den erfarne kantspiller. Henrikh Mkhitaryan rygtes nu mod Premier League-storklubben Arsenal.

Arsenal-legenden håber ikke handlen går igennem

Arsenal-legenden Ian Wright har dog været ude og kommentere på rygtet, om at Mkhitaryan kunne skifte til London-storklubben. Wright mener ikke at den armenske landsholdsspiller er en Arsenal-spiller, og derfor håber han ikke skiftet bliver en realitet.

Ian Wright gør det helt tydeligt, at han ikke ønsker at se Henrikh Mkhitaryan hos Arsenal. Men hvad han mener om Alexis’ højst sandsynlige Arsenal-exit.

Til slut skriver The Telegraph at hele muligheden for Alexis Sanchez-skiftet til Manchester United, fra Arsenal afhænger af Henrikh Mkhitaryan. Det afhænger primært af om Manchester United de får sendt Henrikh Mkhitaryan væk fra Old Trafford.

Læs også: Uovervindelige Manchester City lider sit første nederlag: Liverpool slår de lyseblå på Anfield