Alexis Sánchez nægter angiveligt at spille flere kampe for sin nuværende klub, Arsenal FC. Den chilenske offensive midtbanespiller er efter sigende rasende over, at han ikke nåede at blive solgt til Manchester City i denne sommers transfervindue, der som bekendt lukkede i går.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alexis Sanchez of Arsenal looks on from the bench prior to the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Det så længe ud til, at Sánchez ville få sit ønske nummer ét opfyldt, da det i går blev meddelt, at Arsenal og Manchester City var på vej mod en aftale, der kunne sende chileneren til Manchester.

Handlen blev dog i sidste ende ikke til noget, da Arsenal ikke lykkedes med at finde en erstatning for den chilenske offensivspiller. Angiveligt, fordi AS Monaco ikke ville slippe Thomas Lemar.

Dermed er Sánchez altså fortsat på kontrakt i hovedstadsklubben, og ifølge Goal er angriberen så rasende over, at skiftet til City ikke blev til noget, at han nu nægter at spille flere kampe for The Gunners.

Som vi kender City, opgiver de dog ikke så let, og The Citizens pønser på et bud i vinterens transfervindue.

Buddet vil dog angiveligt være en del lavere end de £60 millioner, Arsenal blev tilbudt denne sommer. Den primære årsag hertil skal findes i, at der på det tidspunkt kun er et halvt år tilbage af chilenerens kontrakt med klubben.

Derfor kan vinterens transfervindue blive den sidste for Arsenal, hvis de skal have nogen som helst penge ud af Sánchez, med mindre der forlænges med ham inden. Dette er dog meget langt fra at kunne ske.