Engelsk medie har kigget nærmere på hvor god, Chelsea-stjernen Jorginho egentlig er. Længere nede kan du læse en overraskende statistik på Jorginho, i kampen mod Bournemouth.

Af Lasse D. Drescher 

Den 26-årige italienske Chelsea-stjerne, Jorginho, er blevet analyseret af det engelske medie Soccersouls. Jorginho har overrasket alt og alle, siden hans skifte til Premier League-storklubben hvor han har vist hvor solid han egentlig er.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

En god ting for Jorginho har formentlig været, at det er hans tidligere træner Maurizio Sarri, som hentede ham til klubben. Således at Jorginho allerede er tryg ved træneren, og nemt kan tale med Sarri, efter deres tid hos Napoli.

Mange mener at Chelsea har en af Premier Leagues bedste midtbaner, i denne sæson. De har N’Golo Kanté, Jorginho og Mateo Kovacic på midtbanen. Chelsea har hentet den italienske midtbanespiller til klubben, på en fem-årig kontrakt.

Sarri har bragt sine tanker til Stamford Bridge, om hvordan han vil spille med Chelsea-truppen. Maurizio Sarri har gjort det klart, at han gerne vil have kontrol og meget spil på midtbanen, og det har han fuldent i de første kampe hos Chelsea.

Jorginhos evne til at vinde boldene i duellerne er ifølge mediet, ekstremt imponerende. Det er ikke fordi Jorginho er en kæmpe fysisk klippe, men han formår stadig at vinde en størstedel af sine dueller.

En meget overraskende statistik for den italienske Chelsea-profil

Italieneren har i gennemsnit over 100 afleveringer i sine Chelsea-kampe. Jorginho har samtidig en præcision på omkring 91%, i sine afleveringer. I Chelseas kamp mod Bournemouth havde Jorginho også en meget overraskende statistik.

Jorginho havde 94 berøringer på bolden, i kampen mod Bournemouth. I samme kamp står hele Bournemouths midtbane noteret for 84 berøringer på bolden. Det vil altså sige at Jorginho har 10 berøringer mere end hele Bournemouths midtbane samlet.

Læs også: Vanvittig udvikling: Tidligere uønsket United-spiller er netop blevet valgt til månedens spiller