Manchester City ser ikke ud til at få held med at hente den chilenske offensivspiller Alexis Sanchez til klubben i dette transfervindue. Dermed ser det ud til, at klubben må se sig om efter andre spillere i jagten på det engelske mesterskab.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alexis Sanchez of Arsenal looks on from the bench prior to the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Goal.com skriver, at Arsenal har besluttet sig for at afvise Manchester Citys seneste bud på chilenske Alexis Sanchez. Derudover beretter mediet også, at City har budt 400 millioner kroner på Arsenal-spilleren.

Ydermere er der forlydender om, at Raheem Sterling skulle indgå som en del i handlen for, at Alexis Sanchez kunne komme til Manchester.

Den afvisning, som Arsenal gav, handler dog angiveligt kun om selve beløbet og ikke den byttehandel, der inkluderer Sterling, da The Gunners ikke skulle være så afvisende over for den idé.

Manchester City selv er dog ikke synderlig interesserede i at sende den engelske kantspiller af sted, da man skal bruge ham som en del af de engelske spillere, for at opfylde de gældende regler jf. engelsk lovgivning om et givent antal spillere af egen nationalitet i klubben.

Efter alt at dømme vil Manchester City dog gå med til en byttehandel i sidste ende. Sommerens rygter i Premier League har længe svirret om et muligt exit for Sanchez, og Pep Guardiola ser ud til at være chilenerens nye manager.

Goal skriver også, at de to parter er blevet enige om de personlige vilkår, og det derfor kun er prisen, de to klubber mangler at blive enige om.