Ifølge den catalanske radiostation, RAC1, bliver Arda Turan lejet ud til tyrkiske Galatasaray de kommende to år. Det tyrkiske transfervindue lukker først fredag ved midnat og aftalen mellem klubberne skulle ifølge radiostation være på plads.

Arda Turan goal celebration during the 1/4 final King Cup match between F.C. Barcelona v Real Sociedad, in Barcelona, on January 26, 2017.(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Arda Turan har aldrig været en del af Ernesto Valverdes førsteholdsplaner i Barcelona, men hele sommeren har Barca ikke kunnet finde en ny klub til den tyrkiske midtbanespiller. Fredag meddeler den catalanske radiostation RAC1 dog, at Barca nu er nået til enighed med Galatasaray om en lejeaftale, der skal gælde for de kommende to sæsoner.

Arda Turan har i øjeblikket tre år tilbage af sin kontrakt på Camp Nou og vil altså vende tilbage til Camp Nou om to sæsoner, hvor der fortsat er et år tilbage af kontrakten med catalanerne.

Selvom det europæiske transfervindue er lukket, så lukker det tyrkiske først denne fredag ved midnat. Det betyder, at Galatasaray derfor fortsat kan leje Arda Turan indtil midnat.

LÆS OGSÅ: Inter-legende lægger støvlerne på hylden