Bayern München-spilleren bliver rygtet til Premier League, og mere præcist Chelsea og Antonio Conte. 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Don Balon, så har Bayern München-stjernen Arturo Vidal en drøm om at spille i Premier League. Chelsea vil så give Arturo Vidal muligheden for at komme til Premier League, og mere præcist Stamford Bridge.

Don Balon fortæller at Chelsea er klar til at byde omkring 370.000.000 kroner, for den 29-årige chilenske midtbaneprofil. Conte har kendskab til Arturo Vidal, fra deres fælles tid i italiensk fodbold.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Mediet mener at Bayern er klar til at sælge Arturo Vidal for mange penge, nu hvor han er så værdifuld og solid som han er. Det tyder derfor på, at Bayern vil lade Joshua Kimmich og Renato Sanches overtage Vidal’s plads, på Bayern-holdet hvis Vidal bliver solgt.

Bayern München har altid gået meget op i talentudvikling, og at udvikle unge spillere. Det er f.eks. derfor at Joshua Kimmich og Renato Sanches er hentet til Allianz Arena.

De er jo ikke hentet til klubben, for at sidde på bænken. De er jo hentet til klubben, for at spille, så at sælge Vidal kunne være en god mulighed for Bayern, for både at tjene penge men også at give de to unge en god chance, for at udvikle sig meget.

Læs også: Parker: Wenger er faldet bag efter