Af Anders Lang Jensen

Brøndby IF har denne sommer forstærket sig markant på specielt midtbanen. Kontraktudløb fra flere profiler i sidste sæson har sportsdirektør, Troels Bech, håndteret flot og lavet flere gode handler til den centrale midtbanediamant.

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det lignede ellers, at holdet på den københavnske vestegn var færdige på sommerens transfervindue, men et sydafrikansk medie melder nu om Brøndby-interesse i en særdeles interessant landsholdsspiller.

Ifølge det sydafrikanske medie IOL.co.za er de blågule interesserede i at hente den 20-årige forsvarsspiller Rivaldo Roberto Genino Coetzee. Den unge defensivspiller tørner ud for klubben Ajax Cape Town, men ifølge mediet er stortalentet snart fortid i klubben.

Han har spillet i klubben som ungdomsspiller og fik sin debut i en alder af blot 17 år. Coatzee ønsker et skifte væk fra hovedstadsklubben denne sommer, og derfor er Brøndby nu ude med snøren i jagten på en defensiv forstærkning.

Spilleren er blot 179 cm høj, men stadig en yderst talentfuld midterforsvarer. Det er tilmed blevet til 22 landskampe trods den unge alder. Ifølge mediet udeblev Coatzee fra Cape Towns første træningsdag forleden i ønsket om at tvinge et skifte igennem.

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Brøndby er dog ikke den eneste klub, der vil snuppe den unge defensivspiller. De to lokale klubber Orlando Pirates og Mamelodi Sundowns siges også, at ville lande sydafrikaneren. Også belgiske KV Oostende har forhørt sig på Coatzee.

Spillerens agent hedder Mike Makaab, og han har ifølge mediet sendt andre afrikanske spillere på prøvetræning i Brøndby gennem tiden, hvorfor en god forbindelse til den danske klub må siges at være en fordel for Troels Bech i jagten på den unge midtstopper.