Chelsea er klar til at investere store penge i Antonio Contes kommende trup, når han tiltræder til sommer. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images

Photo by Tony McArdle/Getty Images

Italienske Antonio Conte er træneren, der fra sommerferien skal lede Chelsea tilbage mod toppen. Den benhårde træner skal forstærke sin trup, og det vil klubejeren Roman Abramovic hjælpe med.

Ifølge Daily Star vil London-klubben nemlig bruge svimlende £90m på Romelu Lukaku og John Stones, som begge er at finde hos Premier League-konkurrenterne fra Everton.

John Stones har klubben været ude efter i lang tid, og anses ifølge mange eksperter, som den perfekte afløser for John Terry. Chelsea vil følge op på deres tidligere interesse med et stort bud. Chelsea var faktisk interesserede i den unge englænder tilbage i 2013, da Stones skiftede til Everton for blot £3m, men valgte at takke nej til forsvarsspilleren, da man mente, at han ikke var klar til førsteholdsfodbold i en storklub som Chelsea.

Romelu Lukaku har en fortid i Chelsea, og klubben solgte ham til Everton for to år siden til en pris på £28m. Chelses vil nu forhøje den pris gevaldigt og byde £50m.

Lukaku er 22 år og Stones er 21 år gammel.