Chelsea er interesserede i PSG’s Adrien Rabiot. Han skal angiveligt erstatte Cesc Fabregas. Det skriver et fransk medie.

Chelsea FC har henvendt sig til Paris Saint-Germain vedrørende deres franske midtbanespiller, Adrien Rabiot. Det skriver det franske medie, L’Equipe ifølge Daily Mirror.

Den samme artikel melder, at Chelsea FC er klar til at udfordre La Liga-giganterne fra FC Barcelona i kampen om den 23-årige franskmands underskrift i vintervinduet.

Ifølge den samme artikel, har PSG’s manager, Thomas Tuchel, bedt Rabiot om at blive væk fra førsteholdets træninger i denne måned.

Rabiots kontrakt med PSG udløber til slutningen af denne sæson, og den franske landsholdsspiller har meddelt sin afgang til den franske hovedstadsklub.

I sidste uge solgte Chelsea spanske Cesc Fabregas til AS Monaco, og det har efterladt Maurizio Sarri med knaphed på midtbanen.

Chelsea vandt med 2-1 over Newcastle lørdag aften på Stamford Bridge. I øjeblikket ligger London-klubben placeret på en 4. plads i Premier League. Der er 10 point op til førerholdet, Liverpool.