Chelsea har i øjeblikket kikkerten rettet mod Southampton og Cedric Soares. Portugiseren har imponeret alt og alle siden skiftet fra Sporting Lissabon.

SOUTHAMPTON, ENGLAND – JULY 30: Cedric Soares of Southampton in action during the UEFA Europa League Third Qualifying Round 1st Leg match between Southampton and Vitesse at St Mary’s Stadium on July 30, 2015 in Southampton, England. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Det kommer nok ikke som et chok for de fleste, at Chelsea i øjeblikket er på udkig efter forstærkninger til truppen. Særligt mangler London-klubben wingbacks og midtbanespillere.

The Blues har været sat i forbindelse med et væld af spillere til wingback-positionen, men det er endnu ikke blevet til noget. Tirsdag melder The Telegraph dog, at man forsøger at gå efter Southampton-spilleren, Cedric Soares, der i sidste sæson imponerede alt og alle med sine præstationer for Premier League-klubben.

Soares var fast mand på det portugisiske mandskab, der i 2016 vandt EM i Frankrig. På det seneste har Chelsea været meldt interesserede i både Serge Aurier og Jorge Cancelo. Ifølge The Telegraph er Soares dog et billigere alternativ.

London-klubben forventes at skulle slippe £15 mio. for portugiseren, der blev hentede til England for £4,7 mio i sommeren 2016.

Der er dog ikke afgivet noget bud på højrebacken endnu, forlyder det.  Men jagten er altså intensiveret efter weekendens hjemmenederlag mod Burnley.