Sidste års mesterhold Chelsea skal ifølge engelsk medie ud, og forstærke sig på tre positioner inden transfermarkedet lukker i. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Thesportreview skriver at der er tre specifikke positioner, som Chelsea og Antonio Conte ønsker at forstærke sig på. Det er den centrale midtbane, og wingback-positionerne.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Chelsea har allerede forstærket sig, med spillerne Willy Caballero, Antonio Rüdiger og Tiemoue Bakayoko og den spanske angriber Alvaro Morata. Det tyder stadig på at Antonio Conte skal ud og handle ind, ifølge mediet.

Dog meldes der ikke om hvilke spillere, som mediet forventer kunne skifte til Chelsea. Men der har jo været tale om Tottenhams Danny Rose, og han kunne vel godt være en mulighed. Rose har også gjort sig uvenner med Tottenham.

Mediet skriver at de samtidig ikke forstår at Chelsea solgte Nemanja Matic, til Manchester United. Matic kunne nemlig udfylde det hul på midtbanen, som det nu tyder på at Conte skal ud og forstærke.

Har Chelsea handlet godt ind?

Derfor kan man spørge sig selv, om Nemanja Matic-salget har været en god beslutning. De fik gode penge for serberen, men hvis ikke de når at finde en direkte erstatning kan det blive svært.

Læs også: Southampton-stjerne forventes at skifte til PL-storklub