Chelsea er af den overbevisning, at de er tæt på at hente Callum Wilson til klubben, når transfervinduet åbner i januar. Det skriver flere engelske medier, herunder Daily Express. Bournemouth-angriberen er i gang med sin foreløbigt bedste Premier League-sæson, med otte mål og seks oplæg i 15 optrædener.

BOURNEMOUTH, ENGLAND – DECEMBER 04: Callum Wilson of AFC Bournemouth reacts during the Premier League match between AFC Bournemouth and Huddersfield Town at Vitality Stadium on December 4, 2018 in Bournemouth, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Maurizio Sarri vil have flere angribere til sin Chelsea-trup i januarvinduet, eftersom Alvaro Morata rammer forbi mål hver gang og Olivier Giroud er den eneste anden angriber i truppen.

The Daily Express hævder, at Chelsea er overbeviste om, at de vil hente Wilson. Det forlyder også, at Bournemouth forlanger 30 millioner pund for angriberen. Det er en sum, som Chelsea gladeligt takker ja til. Wilsons omdømme har været støt stigende de seneste måneder.

Den 26-årige angriber blev udtaget til den engelske landsholdstrup denne sæson og det er noget af et rygklap. Bournemouth betalte blot 3 millioner pund for angriberen, og kan dermed se frem til en gedigen fortjeneste, hvis de beslutter sig for at skille sig af med den altid målgarante englænder.

Vil Bournemouth og Eddie Howe slippe guldfuglen?

Eddie Howe er dog tøvende overfor at måtte slippe sin guldfugl, og Chelsea kan også se frem til en sand dyst for at lokke målscoreren væk fra Bournemouth midtvejs i denne sæson.

– Callum fokuserer på fodbolden, og vi forventer ikke at miste nogle spillere i januar. Det har vi ikke lyst til.

– Det ser ud til, at han er glad for at være her. Han udvikler sig godt, klør godt på til træning, og der er en god følelse omkring ham i øjeblikket.

Det forventes, at Chelsea henter mindst én spiller i det kommende transfervindue, eftersom Sarri vil forsøge at bygge videre på den gode form.

Wilson genoptræner i øjeblikket fra en skade, men forventes at være med i Bournemouth-truppen, som lørdag tager imod Wolverhampton.