Af Anders Lang Jensen

Den engelske storklub Chelsea har gjort italienske Marco Verratti til deres ønskespiller til januar. Og rigmanden Abramovic vil give Conte en julegave i form af stjernen fra PSG og hjælpe med økonomisk store midler. Det skriver Daily Mail.

SUNDERLAND, ENGLAND - DECEMBER 14: Chelsea manager Antonio Conte is seen during the Premier League match between Sunderland and Chelsea at Stadium of Light on December 14, 2016 in Sunderland, England. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Klubben på Stamford Bridge føler sig sikre på, at de kan hente den italienske tekniker, hvis kontrakt udløber i 2021. Den 24-årige midtbanespiller er spilleren, Conte vil have til sin trup, der skal kæmpe titlen i hus. Conte kender Verratti fra deres fælles fortid på det italienske landshold.

I sommer missede Conte en handel med en midtbanespiller. Her var det Romas Nainggolan, som var meget ønsket af Conte, men nu forsøger de sig med endnu et bud på en midtbanemand. Rygterne ligner nogle med hold i, da Chelseas Oscar ligner fortid på Stamford Bridge, og der derfor skal hentes nyt blod til midtbanen.

Prisen på Verratti kan blive en sten i skoen. Chelsea vil have ham til under £40m, men PSG vil højere op. Meget højere…