Det eneste mål FC Barcelona har haft siden Neymar megt overraskende blev købt fri af sin kontrakt med spanierne af PSG for et rekordstort beløb for to  uger siden, har været at finde en afløser for den brasilianske landsholdsspiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Og selvom deres førsteprioritet, Liverpools Phillippe Coutinho, ikke har været i stand til at hente, trods adskillige forsøg, har de ikke mistet modet. En anden spiller har nemlig sideløbende med Coutinho være en mulighed.

Der er som sagt tale om Borussia Dortmund Ousmane Dembele, der de sidste par uger er blevet sat i forbindelse med Barcelona ligeså meget som Premier League-stjernen Coutinho.

 (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det skriver BeIN Sports i hvert fald, der også hævder, at en handel mellem Dortmund og Barcelona har en værdi på ca 900 millioner danske kroner.

Dembele selv, har virkelig slået sit eget – relativt unge – navn fast som en af de bedste i Bundesligaen, og han vil meget let kunne erstatte Neymar i angrebet i den catalonske storklub, hvor han vil komme til at spille med verdensstjerner som Suarez og Messi.

Den tyske klub forlanger dog modsat omkring  1 milliard danske kroner for den unge spiller, der blot har spillet en enkel sæson i den sort-gul stribede trøje.
Hovedpersonen selv kom nemlig til Dortmund sidste sommer, da han blev hentet af klubben fra Rennes – en middelmådig fransk klub i Ligue 1, der dog er kendt for at producere fantastiske spillere.
Dortmund sportsdirektør, Michael Zorc, slår følgende fast: “Vi har gjort vores krav rimelig klare overfor Barcelona. Enten accepterer de dem, eller også gør de ikke. Det er op til dem. De har indtil transfervinduet lukker om nogle dage. ”