PSG-spilleren Lucas Moura er ifølge engelsk medie tæt på et skifte, til Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Soccersouls har analyseret lidt på PSG-spilleren Lucas Moura. Lucas forventes nemlig at være meget tæt, på et skifte væk fra PSG. Klubben som er tæt på at sikre sig brasilianeren er Premier League-storklubben Tottenham.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den 25-årige har længe ikke fået den spilletid som han formentlig havde brug for, til at for alvor slå igennem. Derfor er det ifølge mediet meget forståeligt, at Lucas Moura nu gerne vil væk fra PSG for at få mere spilletid.

Brasilianeren har formentlig også forhåbninger om at komme med med i brasiliens VM-trup, som skal til Rusland til sommer. Dog får Lucas formentlig brug for at vise sit niveau på banen, og det kan han kun igennem mere spilletid.

Mediet skriver at Lucas stadig kun er 25 år gammel, så derfor er der formentlig mange gode år tilbage. Lucas har som sådan heller ikke haft problemer med mange skader, så derfor tyder det på at være en solid tilføjelse til holdet.

Soccersouls skriver at prisen som Tottenham formentlig skal betale, for at sikre sig Lucas ligger på 190.000.000 kroner. Hvilket ikke er noget problem for en engelsk storklub, som Tottenham Hotspur.

De tre nøglepunkter som Tottenham-fansene skal glæde sig til

Der er ifølge mediet tre nøglepunkter, som Tottenham-fansene kan glæde sig til at se. Det omhandler den brasilianske kantspillers hurtighed og hans driblefærdigheder, og hans alsidighed og loyalitet.

Lucas har tidligere vist at han er yderst farlig at spille imod, når han peaker og rammer sit topniveau. Det forventes godt at kunne ske hos Tottenham, specielt hvis han får en masse spilletid og dermed kan vise hvad han kan.

Læs også: Manchester City vil smadre sin egen rekord: Køber La Liga-stjerne for 480.000.000 kroner