Belgieren Eden Hazard rygtes endnu engang væk fra Stamford Bridge. Det kan medføre andre handler hos engelske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Sportskeeda er der tre større handler som formentlig kan ske, hvis Eden Hazard forlader Chelsea. Da Real Madrid stadig viser stor interesse, og ikke ligefrem giver tegn på at de vil stoppe, med at jagte den velspillende belgier.

(Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images)

Den 27-årige belgiske stjernespiller er gang på gang et stort emne, hver eneste gang transfermarkedet er åbent. Da Real Madrid altid er et emne sammen med Hazard, og der er nogle som mener at handlen kan falde på plads denne sommer.

Eftersom at Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid, for at skifte til Serie A-storklubben Juventus. En af de handler som man forventer kan falde på plads, er Alvaro Morata som kunne skifte til AC Milan eller Juventus.

Den næste handel som Sportskeeda har fremhævet er 22-årige Anthony Martial, som forventes at forlade Manchester United. Den storklub som viser stor interesse er netop London-storklubben Chelsea.

Hvis det skifte falder på plads, forventes det at Manchester United skal forstærke sig. Det kan de så gøre igennem at sikre sig kroaten Ante Rebic. Den 24-årige kroat var stærk under VM-slutrunden, og rygtes nu væk fra Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Er det på tide at Hazard forlader den engelske storklub?

Mange mener det er ved at være på tide, at Eden Hazard forlader Stamford Bridge. Eftersom at Chelsea de seneste par sæsoner ikke har toppet i Premier League og Champions League, men hvis han skitede til Real Madrid, ville Champions League og La Liga være en mulighed.

Hazard fortjener ifølge nogle for alvor at gøre noget for sig selv, og tage det skridt op i verdensklasse som et skifte til Real Madrid vil være. Således at han for alvor kan vise sig frem, på den bedst mulige måde.

Læs også: Officielt: Chelsea sikre sig ny målmand