Mediet Shoot, har lavet en top-tre, med de største stjerner, som Guardiola formentlig vil forsøge at hente til Manchester City, allerede i januar.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City er kommet udemærket fra start, i Premier League-sæsonen. Pep Guardiola fik en god start, på tilstedeværelsen hos Manchester-klubben, men City har været inde i en skidt periode, hvor de har gået med seks kampe, uden en eneste sejr.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Nu mener flere medier, at Guardiola allerede skal ud og handle in i januar, og mediet shoot har samlet de tre største, spillere som Guardiola ifølge rygterne vil have til City.

Virgil van Dijk

Den 25-hollænder er en vigtig spille for Southampton, og han bliver på nuværnde tidspunkt jagtet af en række store klubber. Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton er blandt andet nogle af holdene.

Ivan Rakitic

Guardiola skulle ifølge spanske medier, have interesse i at hente Ivan Rakitic til Premier League. Den 28-årige midtbanespiller, er fast mand hos Barcelona, derfor kan det blive svært for Guardiola at få fat i kroaten.

Pierre-Emerick Aubameyang

Den 27-årige Borussia Dortmund-angriber har lavet 66 scoringer i 83 Dortmund-kampe, og det er en fantastisk statistik. Aubameyang jagtes af flere klubber, og Manchester City er en af de større klubber, i kampen om Aubameyang.

Læs også: Saviola: Messi er mere kreativ, end Ronaldo