Kasper Dolberg er tilsyneladende et navn, der ikke har forladt AC Milans radar endnu. Det skriver italienske Tuttosport, der samtidig tilføjer, at den italienske klub skulle være parate til at betale omkring 250 millioner kroner for den tidligere Silkeborg-spiller.

(l-r) Kasper Dolberg of Ajaxduring the UEFA Europa League semi final match between Olympique Lyonnais and Ajax Amsterdam at Stade de Lyon, on May 11, 2017 in Lyon, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Det er ikke kun den danske sportspresse, der har Kasper Dolberg i tankerne hele tiden. Det har også den italienske sportspresse.

Ifølge dem, så er Milan nu ude efter danskeren. Det erfarer Tuttosport. Milaneserne ser gerne, Dolberg som en back-up til deres angreb.

Foruden Dolberg meldes AC Milan også denne sommer interesseret i Nikola Kalinic (Fiorentina), Andrea Belotti (Fiorentina) og Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund).

Ajax meddeler dog, at spilleren ikke er til salg, ligesom at Dolberg selv har udtalt, at han er tilfreds hos Ajax og ikke klar på et skifte denne sommer

Prisen for den unge danske angriber skulle angiveligt være på omkring 250 millioner kroner, melder Tuttosport.

LÆS OGSÅ: Han kostede PSG dyrt: Nu betaler Neymar lidt igen