Den belgiske stjerne Romelu Lukaku forlod i løbet af sommeren Everton, til fordel for Manchester United. Everton vil ifølge engelsk medie forsøge at hente mexicaner når det er januars transfervindue åbner op.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige mexicanske Benfica-angriber Raul Jimenez, er tidligere blevet rygtet væk fra den portugisiske storklub. Der har været stor interesse i Raul Jimenez, fra Premier League-klubben Everton.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Det engelske medie Squawka skriver at Everton var meget tæt, på at kunne sikre sig den mexicanske angriber på en lejeaftale. Squawka skriver samtidig at Everton gjorde et eller andet forkert, således at lejeaftalen faldt til jorden.

Everton mangler stadig den angriber, som kan gå ind og erstatte Romelu Lukaku. Lukaku blev som alle efterhånden ved solgt, væk fra Everton og til Premier League-storklubben Manchester United.

Everton vil forsøge at hente mexicaneren til klubben igen

Det forventes ifølge det engelske medie, at Premier League-storklubben Everton vil forsøge at hente Raul Jimenez til klubben til januar. Den mexicanske angriber er også en stor fysisk spiller, så derfor minder han lidt om den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku.

Læs også: XI: Det dyreste hold i verdenshistorien