FC Barcelona arbejder i disse dage på en aftale til den 19-årige back Moussa Wague. Det skriver den spanske sportsavis, El Mundo Deportivo. Til daglig spiller han for belgiske Eupen. Ligeledes har han repræsenteret Senegals landshold på A-niveau.

Moussa Wague står her med ryggen til i nummer 22. Billedet er fra Senegals kamp mod Japan i gruppespillet ved VM 2018. Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Den 19-årige senegaleser optrådte for sit landshold ved denne sommers VM-slutrunde i Rusland, og fandt faktisk vej til netmaskerne i 2-2-kampen mod Japan i gruppespillet.

El Mundo Deportivo melder også, at Barcelona gerne vil skubbe Sergi Roberto op på en position som central midtbanespiller, og ser dermed Wague som en potentiel udfordrer til Nelson Semedo på højre backen.

Den catalanske klubs sportsdirektør, Eric Abidal, arbejder sammen med Pep Segura, som er teknisk chef i klubben, om at bringe den senegalesiske back til Camp Nou denne sommer.

Først FC Barcelona B, så (måske) A?

Wague skiftede til den belgiske klub Eupen i sidste sæson fra Aspire Academy i Qatar. I alt har han optrådt 52 gange, for både klub og landshold.

Det spanske medie melder i øvrigt også, at Wague i første omgang skal spille på Barcas B-hold, før han kan kæmpe med om pladserne på førsteholdet.