FC Midtjylland har haft en del brasilianske spillere på lønningslisten i de seneste par sæsoner, og nu støder en ny angiveligt til. 

VEJLE, DENMARK – AUGUST 04: Claus Steinlein, director of FC Midtjylland celebrates with the fans after the Danish Superliga match between Vejle Boldklub and FC Midtjylland at Vejle Stadion on August 4, 2018 in Vejle, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

De forsvarende Superliga-mestre fra FC Midtjylland er efter sigende tæt på at hente den 18-årige brasilianske midtstopper, Patrick.

I sommer kunne midtjyderne annoncere, at Evander skiftede til klubben på en lejeaftale fra Vasco da Gama. Nu er Steinlein og co. snart tæt på at kunne offentliggøre endnu en lejeaftale fra Brasilien.

Evander blev hurtigt en succes for ulvene, der tidligere på måneden aktiverede købsoptionen.

LÆS OGSÅ: Liverpool-fans rasende: Dette gjorde Jesse Lingard under Burnley-kampen

Sådan håber man formentlig også det kommer til at gå med Patrick. Ifølge det brasilianske medie, Lance, er mestrene interesserede i at tilknytte spilleren på en lejeaftale med henblik på at gøre skiftet permanent senere.

Ifølge Transfermarkt kan Patrick også fungere som venstre back. et er måske snarere i den henseende, at FC Midtjylland henter den unge brasilianer.

LÆS OGSÅ: Hvad sker der? Premier League-klub vil hente 38-årige Peter Crouch

FC Midtjylland indtager i øjeblikket Superligaens andenplads. Inden forårets første kamp på udebane mod Vendsyssel, er der tre point op til FCK på førstepladsen.