I følge det britiske medie Mirror, er Fernando Torres på vej tilbage til Premier League, efter ikke at have fået tilstrækkeligt med spilletid i første halvdel af sæsonen. Eftersigende skulle Torres være meget interesseret i specielt to Premier League-klubber.

Den 33-årige Fernando Torres, har ikke fået den mængde spilletid, han kunne have håbet på i denne sæson. Torres har nemlig kun startet inde i to af Atletico Madrids kampe i denne sæson. En i La Liga og en i Copa del Rey. Og nu kan det meget vel være blevet for meget for den tidligere Liverpool-spiller Fernando Torres. Og i følge det britiske medie Mirror, står to Premier League-klubber klar til at købe “El Nino”.

 

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det skulle eftersigende være Newcastle og Southampton, der er interesserede i Torres. Rafael Benitez, der nu er træner i Newcastle, skulle eftersigende være meget interesseret i at hente sin tidligere angriber, fra Liverpool-tiden, tilbage. Newcastle burde også ses som favorit til at hente Torres, da det var under Benitez-tiden, at Torres var fantastisk og en af verdens bedste spillere.

Atletico Madrid-spilleren har 18 måneder tilbage af sin kontrakt. Mirror skriver endvidere, at angriberen agter at spille de sidste 12 af dem i Atlético Madrid, som er hans hjerteklub, men at ”han ville elske et sidste kapitel i Premier League, inden han slutter af hjemme i Spanien.” Altså kan der kun blive tale om et lejeophold for resten af indeværende sæson.

Planen er – ifølge Mirror – at Torres vil lægge støvlerne på hylden, når kontrakten med Atlético Madrid udløber om 18 måneder.

Fernando Torres skiftede efter Liverpool-tiden til Chelsea, hvor det på mange måder blev en fiasko, dog var han med til at sikre Chelsea Champions League-titlen, da han afgjorde Semi-finalen efter at have driblet uden om Barcelonas Victor Valdes i målet, hvorefter han trillede bolden i nettet.