Liverpool er godt i gang med at opruste truppen frem mod næste sæson. De har allerede fået tilgang af Monacos Fabinho. Nu er de angiveligt millimeter fra at hente en af Frankrigs store stjerner, der skal til lægetjek på fredag.

Der er netop tale om Lyon-stjernen Nabil Fekir, der i øjeblikket forbereder sig sammen med resten af den franske-trup, på det kommende VM. VM begynder den 16. juni.

PARIS, FRANCE – MAY 28: Nabil Fekir #18 of France and Callum O’Dowda of Ireland battle for the ball during the International Friendly match between France and Ireland at Stade de France on May 28, 2018 in Paris, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den franske avis L’Equipe meddelte i går, at Lyon-profilen Nabil Fekir er meget tæt på et skifte til Liverpool. De to klubber skulle angiveligt allerede være enige om en transfersum. Derfor mangler det obligatoriske lægetjek kun, før Fekir kan kalde sig Liverpool-spiller.

Den velinformerede avis L’Equipe, beretter, at den franske landsholdsspiller skal gennemgå lægetjekket fredag. Det skulle eftersigende være, så han hurtigt kan komme tilbage og fokusere på den kommende VM-slutrunde.

Lyon havde ellers slået fast, at man ikke var villige til at give slip på sin stjerne, før efter slutrunden. Men nu ser det altså ud til, at klubben har skiftet mening.

Det har længe stået på, at Liverpool og Fekir skulle forenes. Det kommer heller ikke som nogen overraskelse, at Klopp og kompagni er tæt på at færdiggøre en handel.

Han bliver en dyr herre

Fekir skulle angiveligt koste Liverpool omkring 500 millioner kroner.

I sidste sæson blev det til 18 scoringer og otte assists i Ligue 1 for den talentfulde franskmand.

Fabinho og Naby Keita er allerede blevet tilføjet til Liverpools-trup. To gode tilføjelser til den stærkeste Liverpool-trup i mange mange år. Det er svært ikke at se Liverpool som en kæmpe trussel frem mod næste sæson. Både i Premier League, men også i Champions League.