Manchester Citys kommende manager, Pep Guardiola, er klar til at sprænge banken for at hente en kvalitetsduo til forsvaret.

Den kommende Manchester City-træner, Pep Guardiola, holder bolden under en kamp mod Arsenal på Emirates Stadium. Spanieren har skrevet under på en treårig kontrakt med Manchester City.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Den kommende Manchester City-træner, Pep Guardiola, holder bolden under en kamp mod Arsenal på Emirates Stadium. Spanieren har skrevet under på en treårig kontrakt med Manchester City.
Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Af Emil Plovgaard

I hvert fald skriver Manchester Evening News, at Manchester Citys nye manager, Pep Guardiola, er parat med det helt store checkhæfte på forhandlingsbordet, når han skal forstærke forsvaret denne sommer.

Guardiola har udset sig forsvarstalenterne John Stones og Aymeric Laporte, som de profiler, han vil hente til forsvaret i det kommende transfervindue.

Ifølge avisen er manageren klar til at betale godt 800 millioner danske kroner samlet set for de to stjernefrø.

Athletic Bilbaos 22-årige Laporte har af flere omgange været kædet sammen med Manchester City, mens Evertons 22-årige Stones mest har været rygtet til rivalerne Chelsea og Manchester United.

Der er derfor kamp om de to spillere, og det kan også medvirke til, at prisen vil blive skubbet yderligere i vejret.

Aymeric Laporte har netop også forlænget sin kontrakt med Athletic Bilbao, klubben hvor han har spillet hele sin karriere, så Manchester City skal af med en stor transfersum for den unge forsvarsspiller.

Den anden part af den kvalitetsfulde duo, John Stones, kom til Everton i 2013 fra League One-klubben, Barnsley.

På trods af duoens relative lave alder har begge spillere en god portion kamperfaring med sig i bagagen, og er begge faste startere på hver deres respektive hold.

Læs også: Officielt: Ombejlet AaB-profil skifter til Ligue 1