Den 27-årige Inter-stjerne rygtes til Ligue 1-klubben PSG. Det er der både et italiensk og et fransk medie, som fortæller om.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie calciomercato, rygtes Inter-stjernen Ivan Perisic, nu til Paris Saint-Germain. Det franske medie, France Football Reports bakker også historien op.

Den kroatiske offensive spiller, har leveret gode resultater og præstationer for Inter, og det er formentlig derfor, at det franske storhold har interessen rettet mod Ivan Perisic. Den 27-årige Perisic, har tidligere spillet for Bundesliga-klubben Wolfsburg, før han skiftede til Inter.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Calciomercato fortæller at Ligue 1-klubben PSG, allerede er klar til at byde en stor sum penge, på Ivan Perisic. Summen lyder på omkring 270.000.000 kroner.

Måske skal Perisic også overveje at forlade Inter, fordi den nuværende Inter-træner ifølge Calciomercato, skal forsøge at bruge 3-5-2 opstillingen, istedet for 4-4-2. Derfor kommer Perisic ikke til, at have den samme vigtige og målfarlige rolle, på Inter-holdet.

Læs også: Medie: Crystal Palace-spiller rygtes til Tottenham