Den italienske topklub, Inter Milan, er angiveligt i gang med at forberede et bud på 50 millioner pund for de to Manchester City-spillere, Danilo og Ilkay Gündogan, i sommerens transfervindue. Det skriver det engelske medie, The Sun.

Manchester City
Foto: Clive Mason/Getty Images

Den engelske avis The Sun kan i dag melde, at Inter Milan har udset sig to spillere fra Manchester City som særdeles interessante.

Mediet skriver endvidere, at de italienske giganter har kontaktet begge spilleres agenter for at høre om mulighederne for et eventuelt skifte.

Manchester City selv har dog ikke givet nogen antydninger om, at de to spillere skulle være på vej væk i det kommende transfervindue.

Gündogans aftale med Manchester-klubben løber ud i sommeren 2020, og derfor er det måske smart at afskibe ham allerede denne sommer, hvis de to parter ikke kan nå til enighed om en ny aftale.

Danilo har mest af alt fungeret som breddespiller på Etihad, siden skiftet fra Real Madrid i sommeren 2017. Pep Guardiola foretrækker simpelthen Kyle Walker over brasilianeren på positionen som højre back.

Så det er absolut to spillere, der kan erstattes. Især i en klub som Manchester City. Derfor forventes det også, at klubben accepterer tilbuddet, såfremt Milano-klubben har tænkt sig at hoste op med 50 millioner pund.

Gündogan har været ret skadesplaget i de seneste år, og så nærmer han sig de 30 år. Derfor er tiden formentlig inde, hvis City skal gøre sig nogen planer om at indkassere en vis mængde penge for den tyske landsholdsspiller.

Manchester City vil ud og forstærke holdet i sommernes transfervindue, og et salg af Danilo og Gündogan ville frigøre en masse penge til lige netop det formål.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer