Et italiensk medie melder, at Juventus arbejder på at hente spanske Iniesta til klubben, når hans nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber.

Andres Iniesta er en kæmpe figur på Barcelonas midtbane.(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Selvom Andrés Iniestas kontrakt først udløber, når den indeværende sæson er afsluttet, arbejder Juventus allerede i øjeblikket på at få spanieren til at underskrive en kontrakt med den italiensk storklub.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Armensk spiller i verdensklasse – sådan vil landsholdet stoppe ham

Det skriver det italienske medie, Tuttosport.

Den 33-årige midtbanespiller har tilbragt hele sin professionelle karriere hos FC Barcelona. Siden 2002 har Iniesta haft en vigtig rolle for den catalanske storklub, og han har igennem flere sæsoner hjulpet holdet til at vinde titler.

Det kan dog være slut fremover, når hans kontrakt med klubben udløber. Spanieren, der scorede sejrsmålet i VM-finalen i 2010 mod Holland, har nemlig ikke tænkt sig at lægge støvlerne på hylden, når kontrakten udløber.

For to uger siden kunne Iniesta i et interview med ESPN indrømme, at han i øjeblikket over sin fremtid.

-Jeg har ikke forlænget min kontrakt, og jeg har haft nogle fornemmelser, som jeg ikke har haft før, men jeg tror, det er normalt. For tre år siden havde jeg aldrig troet, at jeg skulle tænke sådan. Lad os bare sige, at jeg tænker over min fremtid, fortalte Andres Iniesta dengang til ESPN.

Desuden påtænker Juventus også at hente Emre Can på en fri transfer i Liverpool til februar – på samme vis er Leon Goretzka også et emne for den italienske storklub. Sidstnævnte ser dog ud til at forlænge med den sydtyske klub.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Vanvittig hybel: Her er Neymars vanvidsbolig i Paris