Liverpool forbereder et bud på RB Leipzigs midtstopper, Dayot Upamecano. Det skriver adskillige medier i Tyskland.

(Photo by Ronny Hartmann/Bongarts/Getty Images)

Merseyside-klubben har i øjeblikket allerede indkasseret ni mål i Premier League i denne sæson, og er åbent blevet kritiseret for sommerens transfervindue, hvor der ikke blev bragt forstærkninger ind til forsvaret forud for sæsonen.

Southamptons Virgil van Dijk var Liverpools førsteprioritet i løbet af sommeren, men The Reds blev nødsaget til at sende en undskyldning for ulovlig henvendelse på den hollandske landsholdsspiller.

Bild skriver, at Jürgen Klopp nu har rettet sigtekornet mod den 18-årige franskmand, Dayot Upamecano, som han gerne vil knytte til klubben i vinterens transfervindue.

Den franske U19-landsholdsspiller ankom til Leipzig i januar i år, hvor han underskrev en kontrakt, der varer fire og et halvt år, men han har været rygtet kraftigt sammen med et skifte til England denne sommer.

Også Manchester United og Arsenal menes at have udtrykt stor interesse for Upamecano, men forstærkede sig altså med andre defensive emner i løbet af sommeren.

United hentede Victor Lindelöf ind fra Benfica, mens The Gunners færdiggjorde en handel med Sead Kolasinac på en fri transfer.