Fire Premier League-klubber har alle øjnene rettet mod den franske hovedstad for tiden, hvor PSG hører til. Her spiller den franske landsholdsspiller, Adrien Rabiot. Hans kontrakt udløber dog til sommer, og det gør ham til en interessant spiller for mange klubber.

af: Emil Plovgaard

Foto: Matthias Hangst/Getty Images

En af de seneste klubber, som har meldt sig på banen i forhold til Adrien Rabiot, er Liverpool, som har afholdt adskillige møder med spillerens agent. Dermed bringer Merseyside-klubben sig ind i den store suppedas af klubber, der jagter franskmandens underskrift.

23-årige Adrien Rabiots kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer, og han har gjort det klart, at han ikke ønsker at forlænge sit ophold hos den franske hovedstadsklub.

PSG nægter at lade ham optræde for klubben igen. Klubben håber på, at deres iskolde isolation af Rabiot vil føre til, at han allerede i januar forlader klubben. Dermed vil klubben modtage penge for ham.

Tottenham, Manchester City og Manchester United holder alle nøje øje med den 23-årige franskmands situation.

På rygtebørsen har det dog længe været en offentlig hemmelighed, at også en fjerde Premier League-klubben skulle have meldt sin interesse for Adrien Rabiot.

Ifølge det franske sportsmedie, L’Equipe, så drejer det sig om Liverpool, der fuldfører kvartetten. Anfield-klubben har holdt adskillige samtaler med spillerens agent, mener det franske medie at vide.

Juventus har også meldt sin interesse for Rabiot, men FC Barcelona skulle være favorit til at hente den 23-årige franskmand.