Olympique Lyonnais, eller i daglig tale Lyon, har afvist muligheden for at få Barcelonas Marlon på en lejeaftale. Det skriver det franske medie, RMC.

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Lyon er på udkig efter en ny mand i midterforsvaret, og havde i den forbindelse udkig på Barcelonas Marlon på en lejeaftale.

Men ifølge den samme kilde (RMC), er klubben særdeles grundig i arbejdet med at finde en ny partner til Marcelo i forsvaret i næste sæson.

Nu forlyder det da også, at den franske klub har skiftet deres transfermål. De går i stedet efter Marlons holdkammerat hos Barcelona, Yerry Mina.

RMC melder, at Florian Maurice, som er sportsdirektør hos Lyon, har fortalt Barcelona og Eric Abidal, at de ikke vil hente Marlon og i stedet vil tilbyde Mina en sæsonlang lejeaftale.

Minas mange tilbud – og Marlons mislykkede aftaler

Colombianeren har fået mange tilbud denne sommer. De fleste af dem er kommet fra Premier League.

Marlon, som var deres oprindelige transfermål, tilbragte sidste sæson hos Nice på udlån. Barcelona ønsker dog at komme af med brasilianeren permanent, da man har spillere nok på hans position.

Southampton og West Ham er begge interesserede i Marlon, og det lod til, at en aftale med en af klubberne var tæt på, men begge gange faldt en handel på jorden.

Læs også: Zlatan: Jeg kunne være blevet præsident i USA