Der er lagt i kakkelovnen til et stort sommerskifte hos Manchester City, hvis man skal tro en pålidelig engelsk avis.

af: Emil Plovgaard

Florentino Luis Portugal
Foto: Alex Grimm/Getty Images

En teenager kan være på vej til at skifte Benfica ud med en noget større adresse: Manchester City. Således skulle Florentino Luis være et transferemne hos sidstnævnte klub i sommerens transfervindue. Det skriver The Guardian.

Den 19-årige portugiser, som har en frikøbsklausul på 60 millioner euro – 420 millioner kroner – brød igennem på førsteholdet i begyndelsen af 2019.

The Guardian mener at vide, at Manchester City i øjeblikket overvejer et bud på den defensive midtbanespiller. Den engelske klub har blandt andet sendt talentspejdere til Portugal for at overvære kampe med ham, skriver mediet.

Florentino Luis, som i øjeblikket også spiller på Portugals U/20-landshold, er blevet udset som en langsigtet erstatning for Fernandinho, der nærmer sig sin 34. fødselsdag.

Benfica har dog et sølle håb tilbage i kisten. Den portugisiske hovedstadsklub håber nemlig på, at Luis sætter sin underskrift på en kontrakt, der vil indeholde en noget større frikøbsklausul.

I en eventuel kommende kontrakt vil frikøbsklausulen nemlig øges til 100 millioner euro, altså 750 millioner danske kroner. Og det skulle efter sigende skræmme potentielle bejlere væk.

Paris Saint-Germain har allerede fået afvist et bud på midtbanespilleren, som i denne sæson har scoret et mål i syv kampe for Benfica.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer