Alt tyder på at Borussia Dortmund-spilleren skifter til Manchester United. Men intet er sikkert, men Dortmund-spilleren kunne bestemt styrke Uniteds offensive spil.

Af Lasse Dam Drescher

Manchester United har vist interesse i Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan. Mkhitaryan har kun et enkelt år tilbage, af hans kontrakt og derfor overvejer Dortmund hvad de skal. Mkhitaryan bliver formentlig også nødt til at overveje hans fremtid, altså vil han fortsætte hos Dortmund eller vil han videre.

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Borussia Dortmund har i sæsonen måtte tage nogle valg. Dortmunds direktør fortalte i sidste måned at Ilkay Gündogan måtte vælge, om han bliver i klubben eller ej. Og det virker lidt som om at det samme er ved at ske her. Robert Lewandowski forlod Dortmund og tog til Bayern München, og det kom lidt som et chok. Så derfor vil Dortmund-ledelsen nok godt være klar over hvad de skal forvente.

Ifølge Bild er Manchester United favoritter, men Arsenal og Chelsea har også vist lidt interesse. Bild mener at Manchester United er villige til at betale det som Mkhitaryan koster. Overgangssummen lyder på omkring 227.000.000 kroner.

Læs også: Vildt: AS Roma-stjerne skriver under med Juventus