Den 28-årige kroatiske kantspiller Ivan Perisic, var i løbet af sommeren rygtet mod Manchester United. Engelsk medie mener dog at Manchester United formentlig har misset deres chance, for at sikre sig Ivan Perisic.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Squawka skriver at Ivan Perisic underskrev en kontraktforlængelse, i sidste uge med Inter Milan. Der er ikke inkluderet nogen frikøbsklausul på den kroatiske kantspiller, og det skulle være for at holde Manchester United på afstand.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Den 28-årige Inter Milan-stjerne Ivan Perisic har underskrevet en fem-årig aftale. Premier League-storklubben Manchester United forsøgte i løbet af hele sommeren, at sikre sig den velspillende winger.

Det blev dog aldrig til noget, eftersom at prisen som Inter Milan skulle have var for høj ifølge Manchester United. Det meldes dog at nu hvor der ikke er nogen frikøbsklausul, bliver det blot sværere for Manchester United at sikre sig kroaten.

Har Manchester United misset deres chance?

Det engelske medie Squawka skriver at det nu forventes, at Manchester United formentlig ikke sikre sig Ivan Perisic foreløbig. Det meldes at Premier League-storklubben formentlig missede deres chance, da de ikke ønskede at betale klausulen i sommers.

Læs også: Officielt: Her er de 55 udtagede til FIFA’s verdenshold