Manchester United er tæt på at kunne lancere købet af Romas forsvarsspiller, Kostas Manolas. Det skriver flere spanske medier.

27-årige Manolas har en frikøbsklausul på rundt regnet 30 millioner pund, men den kan ikke aktiveres før til sommer. United er dog ikke villig til at miste deres foretrukne target til en anden konkurrent.

De Røde Djævles mislykkede forsøg på at forstærke defensiven med en midterforsvarer sidste sommer slog fejl. Dette var til stor irritation for den daværende træner, José Mourinho. I kølvandet herpå afviste portugiseren blandt andet, at Manchester United ville vinde Premier League, netop på grund af manglen på en midterforsvarer.

United har også udvist stor interesse for Portos Eder Militao, men det spanske medie, Marca, melder, at United er tæt på at hente Manolas i stedet.

Ingen pris er dog nævnt for den græske forsvarsspiller, der har spillet for AS Roma siden 2014.

United har endnu ikke præsenteret en permanent afløser for José Mourinho, men har taget Ole Gunnar Solskjær med på råd i forhold til transfers i dette vindue.

De Røde Djævle har lukket 32 mål ind i bare 21 kampe – dog er der kun gået to ind, mens Solskjær har været træner (fire kampe).

Manolas talte varmt om et skifte til Old Trafford i sommer. Manchester United er nemlig en af de klubber, han allerhelst vil spille for.

– Det er kun naturligt at ville spille for de bedste klubber, såsom Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain og Bayern München.

Den engelske klub befinder sig i øjeblikket i Dubai. Her ønsker man at få det optimale ud af forberedelserne inden kampen mod Tottenham på Wembley på søndag.