Manchester United har offentliggjort en liste, der består af 15 spillere, som ikke er at finde i klubben i den kommende sæson.

Ole Gunnar Solskjær Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har vendt op og ned på tingene, siden han overtog posten som midlertidig træner for Manchester United. Både på godt og ondt. Foto: Michael Steele/Getty Images

Det er den største udrensning i klubben nogensinde.

James Wilson er en af de spillere fra akademiet, der har haft størst gennembrudskraft på førsteholdet, mens Regan Poole, som fik tre minutters spilltid på førsteholdet under Louis van Gaal, også forlader klubben efter fire års tro tjeneste.

United besluttede sig for ikke at aktivere de klausuler, der ville forlænge både Antonio Valencia og James Wilsons kontrakter, mens Ander Herrera skifter til Paris Saint-Germain på en fri transfer.

Klubbens akademispillere, DJ Buffonge, Tyrell Warren, Matty Willock, Matthew Olosunde, Callum Whelan, Thomas Sang og Zak Dearnley er også alle blevet fritstillede.

Willock tilbragte den seneste sæson hos St Mirren i Skotland.

United har tilbudt nye kontrakter til Juan Mata, Alex Fojticek, Paul Woolston og Luca Ercola, mens man har aktiveret en forlængelse af Aidan Barlows kontrakt.

Til sammenligning fritstillede klubben blot tre spillere i 2017, heriblandt Zlatan Ibrahimovic.